Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 In de strik luisterboek - P. J. Kloppers - De Pelgrim 9789493043046
  • In de strik luisterboek - P. J. Kloppers 9789493043046

In de strik luisterboek - P. J. Kloppers

Een oud vrouwtje, dat de bijnaam ‘heks’ draagt, gaat naar Lerwick in Schotland om een dokter te raadplegen. Tijdens deze reis mag ze sterk ervaren dat de Heere haar nabij is! De schippers kijken met grote ogen. Ze zien een klein schip met hoge snelheid aankomen. Vol bewondering kijken ze naar het vaartuig. Wie stuurt dat scheepje zo gemakkelijk langs al die scherpe rotsen?

Wie ontwijkt die sterke stromingen zo handig? Wie stuurt dat scheepje zo behendig langs alle gevaarlijke plaatsen heen? Wie is de bekwame stuurman van dat scheepje …? Het schip komt steeds dichterbij. Dan zien de schippers tot hun grote verbazing niemand op het dek. Niemand!

Er staat zelfs geen stuurman aan het roer! Hoe kan dat toch? Dit waargebeurde verhaal is de moeite van het luisteren waard. Luistert u, luister jij mee?

Dit luisterboek is geschikt om te beluisteren vanaf 9 jaar en bestaat uit één audio CD met totaal 48 minuten aan luisterplezier

 01 Was ik maar rijk 1

 02. Was ik maar rijk 2

 03. Was ik maar rijk 3

01 Was ik maar rijk 1
02. Was ik maar rijk 2
03. Was ik maar rijk 3

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

In de strik luisterboek - P. J. Kloppers

  • € 10,50


Beschikbare opties:Tags: In de strik, P. J. Kloppers, luisterboek, vertel cd, luister cd